NØYAKTIGHET & FLEKSIBILITET

KRIVI BEVARER MILJØ,KULTUR OG TRADISJON

 

 

VÅR PRODUKSJON GIR KORT VEI FRA PRODUSENT TIL FORBRUKER

 

Krivi er en bedrift med høy kompetanse innen tekstil. Vi har gjort veving med naturens egne fibre som ull, lin, silke, mohair og bomull til vår spesialitet. Krivi er den mest komplette leverandøren for bunadstoffer og rekonstruerte stoffer, og vi vever alle våre linkvaliteter i Norge. Vi produserer kun kvalitetssikrede tekstiler med lang levetid. Vår produksjon gir kort vei fra produsent til forbruker.

 

Bedriften ble etablert i 1988 av en tekstilingeniør og en faglærer i tekstilforming. Veveriet arbeider målbevisst for å forene håndverkstradisjoner med industriens krav til stabil kvalitet og levering.

 

Vi er fleksible og er en betydelig aktør innenfor markedet for eksklusive stoffer.  Alle våre kvaliteter er selvfølgelig norskprodusert. Foruten vår egne standardkolleksjoner utfører vi spesialproduksjoner for designere, arkitekter og både offentlige og private institusjoner som stiller høye krav til kvalitet og fleksibilitet.

 

Krivi er Miljøfyrtårnsertifisert og arbeider etter ISO 9001 standarden.

 

 

SE UTVALGET HER

NORGES STØRSTE

LEVERANDØR AV BUNADSTEKSTILER

 

 

Krivi er en av de største norske aktørene

på rekonstruksjoner av gamle bunadstoffer

 

SE UTVALGET HER

INTERIØRSTOFFER

& SPESIALOPPDRAG

 

 

Interiørtekstiler har lenge vært en del av veveriets standardkolleksjoner. Vi har et utvalg av gardinstoffer i lin, ull og silke, duker i lin, bomull og silke og spesialvevde møbelstoffer. Med ny teknologi kombinert med solid tekstilkompetanse har vi fått helt nye muligheter til stadig å utvikle kolleksjonen. Produkter for profilering, gaver og interiør kan tilpasses kundens spesielle behov.

 

VÅR DESIGNER

 

Jon Pettersen har vært fast freelance designer på  Krivi som siden 2008, da bedriften investerte i datastyrt jacquard. Med lang erfaring som designer for andre norske veverier kunne han med denne nye vevstolen utvikle helt nye kvaliteter og mønstringer tilpasset det markedet Krivi kjenner best. I nær dialog med kunder kan spesielle ønsker  finne sin løsning.  Rekonstruksjon fra gamle originaler tilpasset ny teknologi er en av utfordringene: både for bunad/bekledning og interiør. Kunnskapen om materialer og konstruksjon brukes også til utvikling av tidsriktige stoffer i samarbeid med kunden.

 

Jon Pettersen er ansatt som 1.amanuensis ved Kunst og designhøgskolen i Bergen. I tillegg driver han eget firma for design og import av vevde silkestoffer og sjal. Noen av disse sjalene inngår i kolleksjonen til Krivi, som du kan se her

 

KRIVI ER STOLTE AV Å HA LEVERT ET NORSKPRODUSERT,

HØYKVALITETSSTOFF TIL DERES BUNAD

 

Vi er miljøsertifisert, slik at vi kan dokumentere at produksjonen er gjennomført etter de prosesser som vi er sertifisert for, og etter de strengeste krav til kvalitet.

 All vår produskjon har egne produksjonsnummer.

 

 

ALLE VÅRE PRODUKTER LEVERES MED

KVALITETSSERTIFIKAT

NOEN AV VÅRE KUNDER

 

Offentlig og privat sektor

Arkitekter/interiørarkitekter

Norsk flid

Husflider

Bunadsprodusenter

Tekstildesignere

Motedesignere

VÅRE TJENESTER

 

Spesialoppdrag

Rekonstruksjoner

Bunadsvevnad

Interiørstoffer

Bekledningstoffer

 

Foto: Simon Skreddernes for Elisabeth Stray Pedersen

UTFORSK NORSK MOTE HER

NORSK MOTE &

LOKAL PRODUKSJON

Krivi-vev AS

Industrivegen 18, 6630 Tingvoll

 © 2017

Kontor: 71530032

Lager: 48289782

Kontor: viktor@krivivev.no / maria@krivivev.no

Lager: lager@krivivev.no